Springkussen opzetten en afbreken

Hoe zet je een springkussen op?

Happy Rent Attractie Verhuur biedt je graag deze duidelijke video aan om je te tonen hoe makkelijk het is om een springkussen op te zetten en wat daarbij belangrijk is. Als je het springkussen zelf komt ophalen leggen we je ook graag nog een keer uit hoe je het springkussen makkelijk kunt opzetten en hoe je het weer het makkelijkste oprolt. Het is belanrgijk dat je voor het oprollen het springkussen eerst 2/3 vouwt, dan 1/3 en dan van voor naar achteren goed strak oprolt. Zorg er wel voor dat het springkussen droog en schoon is, zodat onze volgende klanten ook blij zijn.

Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen het springkussen natuurlijk ook voor je opzetten en afbreken, dit kan alleen als je ook transport door Happy Rent besteld. Voor een kleine vergoeding zetten we het springkussen dan ook voor je op en breken we het ook weer voor je af. Afhankelijk van het model en de locatie kan het zijn dat we kort een handje hulp nodig hebben.

Zelf Afhalen

U kunt het springkussen ook zelf komen ophalen en de dag erna terug bezorgen. Dit kan in onze vestiging in Simpelveld. U betaalt € 100 borg.

Klanten Huren vaak ook:

Popcornmachine

Popcornmachine

85 €

Voetbal Darten dubbelzijdig

Voetbal Darten dubbelzijdig

333 €

Helium Kit

Helium Kit 50

55 €